Na orkanskim visovima

Na visovima dok orkani bjesne, pokušavam naći odgovore...

30.06.2009.

Sjećanja bez reda!

Preporučujem vam ovaj put ne samo jedan izvrstan blog izuzetnog blogera, nego i njegov roman kojeg i sama imam.

Znači, od srca vam preporučujem da pročitate roman Hardin Horiona "Sjećanja bez reda"
i njegov blog


Sjećanja Bez Reda - http://sjecanjabezreda.blogger.ba/

21.06.2009.

pridruzite se

Na ovom novom forumu, koji je nedavno napravljen postala sam član. Postavila sam par mojih tekstova o misterijama pa dođite, čitajte ili i sami nešto napišite.
Hajde da se družimo sa misterijama!

http://misterije.4umer.net

15.06.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Još jedan blog za zaljubljenike lijepe riječi i lijepe misli.

Izmedju redova - http://istocnoodjuce.blogger.ba/

13.06.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Blog za download mnogih korisnih programa, od Kasperky, TRojaner hunter, Windows Vista, XP, NERO 9 pa do igrica.

BEST FREE DOWNLOAD - http://bestfreedownload.blogger.ba/13.06.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Evo ja poranila, kod Meili svratila, slika se nauživala, pametnog pročitala, pa rekoh - Meili na svemu hvala, baš mi uljepša jutro! Ajde raja, pogledajte ovaj blog i uživajte:

xiamen, tu sam! - http://meili.blogger.ba/

02.06.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Ovo je blog koji vam može jako koristiti: mnogo free download! Sve za sigurnost vašeg računara: od Kaspersky antivirus programa pa do Trojaner hunter, sve za video i audio snimke, grafika itd. itd... Super blog!!

FREE DOWNLOAD - http://bestfreedownload.blogger.ba/

Na orkanskim visovima
<< 06/2009 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930


MOJI LINKOVI

MOLIM DA OVAJ BLOG NAPUSTE ONI KOJI SU U LOVU NA KOMENTARE I MOLJAKAJU DA IH SE STAVI U FAVORITE. OVDJE NEMA KOMENTARA KAO NA PIJACI NITI SE FAVORITI BIRAJU NA VIKANJE. OVAJ BLOG NJEGUJE DOBRE ODNOSE SAMO SA BLOGOVIMA DOBRIH VIBRACIJA I POZITIVNIH MISLI.
Ne znam da li je borba za svoj prestiž pandemija koja vlada svijetom već stotinama godina ali vidim da je još neizlječiva. Našla sam imune, mnogo imunih. Otkrili su mi lijek prtiv ove pandemije - skinuti sa sebe debele naslage narcisoizma i sujete, okupati se toliko puta dok sva prljavština slijepog egoizma ne spadne sa duše. Malog zdravog egoizma kojeg se naziva - samoodbrana bez niskih udaraca - treba ostaviti. On pomaže da nas ne može svako lupati kad i kako hoće. Zatim pogledati oko sebe i otkriti sve vrijedne i zanimljive i pametne i dobronamjerne ljude i - krenuti novim čistim ruhom kojim smo obložili dušu ka novim i širim i bogatijim putevima na kojima nikad nema osame, koja inače vjerno prati oboljele od pandemije. Imuni su sretni i zdravi jer znaju da osama egocentričnosti i narcisoizma dovlači na kraju mrak oboljelima. Zato biraju ne biti sami, tražiti najbolje osobe kako bi ostali i oni najbolji.

NE ZLOUPOTREBLJAVAJ SLOBODU JER TAD JOJ DAJEŠ NOVO IME - ROPSTVO.PRIJE NEGO KAŽEŠ DA SI SLOBODAN RAZMISLI DA LI IČEMU ROBUJEŠ. A ZLOUPOTREBA SLOBODE JE NEKOM KRŠENJE PRAVA KOJEG TI UZIMAŠ ZA SEBE. ONDA ? JESI LI SLOBODAN?
SLOBODA JE ONDA KAD PRAVO NA SLOBODU DAJEŠ DRUGIMA ONOLIKO KOLIKO JU ZA SEBE TRAŽIŠ. ZLOUPOTREBA JE ZNAK DA ROBUJEMO NEČEMU JER SVAKI ROB JE PODANIK SVOM GOSPODARU RADI KOJEG JE SPREMAN UBITI, MRZITI, UNIŠTITI, PONIZITI A DA NE UPOZNA ONOG KOJEG MRZI I KOJEG JE SPREMAN UBITI.ZAVIST, KLEVETA I PORUGA SU HLADNO ORUŽJE ROBA, A MRŽNJA JE OPASNO VATRENO ORUŽJE KOJE SE BRZO REPRODUCIRA TE OMRZNUT I SAM POČINJE MRZITI.NA KRAJU OD ČOVJEKA DO ČOVJEKA OSTANE SAMO MNOŠTVO ROBOVA KOJI SE I DALJE UNATOČ SVEMU NAZIVAJU - SLOBODNIMA. PA, JESI LI STVARNO TI SLOBODAN ILI TI JE HLADNO ORUžJE U DŽEPU A VATRENO U SRCU?MOJI ORKANSKI SLOBODNJACI

BROJAČ POSJETA
16035

Powered by Blogger.ba