Na orkanskim visovima

Na visovima dok orkani bjesne, pokušavam naći odgovore...

17.07.2009.

Jedan PROMINENTAN BLOG...

Pošto je jako dobar blog,  poznat i posjećen, jedan od onih koji širi pozitivnu energiju, nije potreba ga reklamisati, ali ipak... zaslužuje u svakom slučaju da ga se uvijek spominje!

BisNer - http://bisner.blogger.ba/

17.07.2009.

POMOZIMO!!!

Dragi blogeri! Malo smo poetisali, pričali, svađali se ali sad je vrijeme da pokažemo da smo grupa ljudi koji žele pomoći nemoćnom i nepravdu ispraviti.
Molim vas pročitajte ovaj link i pokušajmo svi zajedno pomoći jednoj majci dvoje maloljetne djece, udovici borca!


http://slovo1.blogger.ba/

16.07.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA


Predivan blog, sve o profinjenom designu, lijepom stilu, neobičnim kreacijama... nemam riječi!!
Uživajte, vjerujem da ćete biti inspirisani kao i ja već nakon prve posjete!


 
Joie de Vivre - http://joiedevivre.blogger.ba/

14.07.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA


I
demo dalje širiti pozitivno!!! Ovo je nešto što će obradovati sve ljubitelje dobre poezije i dubokih misli. Uživajte!!

                   Alef - http://alef.blogger.ba/

13.07.2009.

Otišli su najbolji....

Otišli su najbolji....

Sad vidjeh da je zatvoren još jedan izuzetan blog.... :-((((
Vlasnik je napisao da "svi nešto izdaju, da se pridružim izdavaštvu i izdavačima: Izdajem blog. "

Otišla je Staklena, Drinski i svi koji su vrijedili na blogger.ba.... ostalo je još nekoliko dobrih blogova ali njihovi vlasnici kažu da i oni odlaze jer ovo mjesto nije za njih više dovoljno prozračeno. Smrdi previše...

Onda, polako da se pakujem i ja... bez njih mi je previše pusto...
12.07.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Još jedan blog kojeg vam preporučujem od srca. Ovo je blog "gdje ćete naći informacije iz rada i života osoba sa invaliditetom Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Zenica"

osobe sa invaliditetom - http://osobesainvaliditetom.blogger.ba/

11.07.2009.

Zaustavimo primitivizam!

Zaustavimo primitivizam!

Za mene je trač i omalovažavanje drugih bio jadan način na sebe svratiti pažnju. Nemam ništa protiv kritika ali nije svako rođen za dobrog kritičara. Pravi kritičari su rijetki kao što je bloger EDU. Ostali samoprozvani "kritičari" lako padaju na nivo primitivizma u nedostatku logike i obrazovanja, što se vidi na primjeru blogera SmijemSe .

Zato - bojkotujte ovakve i tražite od administratora Blogger.ba da se ovaj bloger SmijemSe
i njemu slični, upozore.

Čitajte produkte ovog "briljantnog" uma koji obično o drugim blogerima piše da su primitivni:


"p.... nikada ne kritikujemo
njih naprosto samo j.....
znaš ono - penetracija itd.
a tebe ćemo samo zaobići jer
žena si u dobu klimaksa pa nije zgodno
ćus!"

"možemo li te zvati mati ili majko ili dajnice?
nekako si nam baš ko dajnica koja vareniku bari
pa od toga sir vari i od sira maksume mahnite hrani
dajnice bona pa niko ti ne reče da nema misterije izmedju svemira i čovjeka jerbo ta misterija je samo izmedju čovjeka i čovjeka a čovjek je kreacija svemira pa ti tu dajnice nema misterije za plaho pametne i bogate IQ bobama ali znamo da ti to ne mozes sad pa sad shvatiti pa bogme mi naglo sad zaustavismo ovu poruku jerbo si se ti sva u čudu našla pa bi mogla nedaj bože sebi šta i uraditi a nemoj na to ni pomišljati dajnice jerbo je bolje bit tako neuk manje boli ovojnica haja"


Bloger "SmijemSe"

----------------------------------
Majko moja, ništa ni s čim!I još su ubijeđeni da su me ovim uvrijedili. Mir ist sooo peinlich zbog njih... Kako ovdje kažu - die Dummheit ist grenzlos!
03.07.2009.

THE BEST OF BLOGGER.BA

Mada mi je ovaj blog već poodavno favorit kao i mnogima, ipak još jednom da vas podsjetim da navratite kod našeg blogera Gore:

dobra motivacija - http://777sedam.blogger.ba/

Na orkanskim visovima
<< 07/2009 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031


MOJI LINKOVI

MOLIM DA OVAJ BLOG NAPUSTE ONI KOJI SU U LOVU NA KOMENTARE I MOLJAKAJU DA IH SE STAVI U FAVORITE. OVDJE NEMA KOMENTARA KAO NA PIJACI NITI SE FAVORITI BIRAJU NA VIKANJE. OVAJ BLOG NJEGUJE DOBRE ODNOSE SAMO SA BLOGOVIMA DOBRIH VIBRACIJA I POZITIVNIH MISLI.
Ne znam da li je borba za svoj prestiž pandemija koja vlada svijetom već stotinama godina ali vidim da je još neizlječiva. Našla sam imune, mnogo imunih. Otkrili su mi lijek prtiv ove pandemije - skinuti sa sebe debele naslage narcisoizma i sujete, okupati se toliko puta dok sva prljavština slijepog egoizma ne spadne sa duše. Malog zdravog egoizma kojeg se naziva - samoodbrana bez niskih udaraca - treba ostaviti. On pomaže da nas ne može svako lupati kad i kako hoće. Zatim pogledati oko sebe i otkriti sve vrijedne i zanimljive i pametne i dobronamjerne ljude i - krenuti novim čistim ruhom kojim smo obložili dušu ka novim i širim i bogatijim putevima na kojima nikad nema osame, koja inače vjerno prati oboljele od pandemije. Imuni su sretni i zdravi jer znaju da osama egocentričnosti i narcisoizma dovlači na kraju mrak oboljelima. Zato biraju ne biti sami, tražiti najbolje osobe kako bi ostali i oni najbolji.

NE ZLOUPOTREBLJAVAJ SLOBODU JER TAD JOJ DAJEŠ NOVO IME - ROPSTVO.PRIJE NEGO KAŽEŠ DA SI SLOBODAN RAZMISLI DA LI IČEMU ROBUJEŠ. A ZLOUPOTREBA SLOBODE JE NEKOM KRŠENJE PRAVA KOJEG TI UZIMAŠ ZA SEBE. ONDA ? JESI LI SLOBODAN?
SLOBODA JE ONDA KAD PRAVO NA SLOBODU DAJEŠ DRUGIMA ONOLIKO KOLIKO JU ZA SEBE TRAŽIŠ. ZLOUPOTREBA JE ZNAK DA ROBUJEMO NEČEMU JER SVAKI ROB JE PODANIK SVOM GOSPODARU RADI KOJEG JE SPREMAN UBITI, MRZITI, UNIŠTITI, PONIZITI A DA NE UPOZNA ONOG KOJEG MRZI I KOJEG JE SPREMAN UBITI.ZAVIST, KLEVETA I PORUGA SU HLADNO ORUŽJE ROBA, A MRŽNJA JE OPASNO VATRENO ORUŽJE KOJE SE BRZO REPRODUCIRA TE OMRZNUT I SAM POČINJE MRZITI.NA KRAJU OD ČOVJEKA DO ČOVJEKA OSTANE SAMO MNOŠTVO ROBOVA KOJI SE I DALJE UNATOČ SVEMU NAZIVAJU - SLOBODNIMA. PA, JESI LI STVARNO TI SLOBODAN ILI TI JE HLADNO ORUžJE U DŽEPU A VATRENO U SRCU?MOJI ORKANSKI SLOBODNJACI

BROJAČ POSJETA
16034

Powered by Blogger.ba